Uraputki loppusuoralla


Osa levynkansiluonnoksesta
Osa levynkansiluonnoksesta. Kuva ja graafinen suunnittelu: Mikael Rekola

Albumini Uraputki ja hyvä lääkitys viimeiset miksaukset ovat menossa, huomenna saan käteeni ensimmäisen kaikki biisit sisältävän version. Miksausta vielä viilataan, mutta kokonaisuus alkaa olla hahmollaan.

Albumin julkaisee Finalmix -niminen levymerkki. Kyseessä on Tipi Tuovisen ja hänen liikekumppaninsa telakalla ollut label, jonka kautta on aikanaan julkaistu muutamia kymmeniä levyjä.

On vähän vanhanaikaista julkaista CD-levyjä, niin nopeasti on musiikki muuttunut ja muuttumassa tuotteesta palveluksi. Ei CD-levyjä juuri mistään enää osteta, paitsi keikoilla, mutta se onkin tärkeää.

Noin muutoin olen kyllä tyytyväinen, että minun ei tarvitse yrittää tienataa leipääni biisinteolla ja soittamisella. Tietysi on niinkin, että kun ajoittain päätoimen veroista hommaa  hoitaa sivutoimisesti niin syö se välillä miestä. Mutta hyödyt ovat suuremmat kuin haitat: minä voin tehdä biiseissäni ja biiseilleni mitä haluan.

Jotta pystyy kehittymään biisinteossa ja pitämään siihen mielenkiinnon yllä, yleisöt ja kuulijat ovat välttämättömiä. Onneksi minulla on niitä riittävästi täyttämään juuri tuon tarpeen.

Terveisiä erityisesti Kouvolaan! Uraputkessa on yksi biisi, jolla lunastan muutamalle sikäläiselle vuosia sitten tekemäni lupauksen. Terveisiä myös Tampereelle ja Hämeenlinnaan ja muihinkin paikkoihin joissa teitä faneja on. Unohtamatta täkäläisiä Samettiklubin porukoita.

Panen pystyyn ennakkomyyntisysteemin mesenaatti.me -palvelun kautta, siitä lisää lähiaikoina. Pähkinänkuoressa: voit tilata & maksaa levyn ennakkoon kahdellakympillä. Mahdollisesti muitakin paketteja rajallinen määrä – esim. Uraputki ja edellinen Kontulankaari -levyni yhteishintaan. Mutta niistä tarkemmin seuraavassa numerossa.