Parasta aikaa: ensi-ilta 29.8.


Teatteri Kultsa: Parasta aikaa

Teatteri Kultsan syyskauden ensimmäinen ensi-ilta koittaa 29.8. kotimaisen kantaesityksen myötä. Parasta aikaa kertoo äitiyden myyteistä ja kielletyistä tunteista. Se kertoo äidin jaksamisesta ja kaipuusta omaan aikaan. Äiti ei ole aina aurinkoinen, rakkautta uhkuva ja vimpanpäälle kärsivällinen.

Aina sillä ei ole hyvä mieli. Ja siellä pääkopassa käy ikäviä asioita.

Käsikirjoitus ja ohjaus Tuija Rantakangas – pohjautuu pitkälti työryhmän kanssa tehtyihin improvisoituihin kohtauksiin. Esityksessä käytetään tekstiä, liikettä, äänimaisemia ja musiikkia.

Kultsan syyskaudella on luvassa paljon mielenkiintoista ohjelmistoa. Juicen tuotantoon perustuva OLLAAN LESKISIKSI konsertti järjestetään Kirjan talolla 3.10. ja 10.10. saadaan kotinäyttämöllä ensi-iltaan Kultsan omien kirjoittajien lyhytnäytelmiä.