Läpi repaleisen loka- ja marraskuun


– no ei ne niin repaleisia olleet, mutta äärimmäisen täynnä tavaraa. On hieman haastavaa harrastaa pari kuukautta näyttelemistä ynnä musisointia niin taajaan, että on kuin tekisi kahta kokopäivätyötä.

Nyt madallan silmäpusseja ja olen vähän viisaampi ensi keväänä. Coriolanusta vedetään Teatteri Kultsassa vielä ensi ja sitä seuraava viikko: varauksia on sikäli mukavasti, että näytellä kehtaa, mutta sekaan mahtuu, ja rohkenen suositella vaikka näkökulma on hieman subjektiivinen. Lippuvaraukset Teatteri kultsan sivuilta, klikkaa tästä. 

Coriolanus. Tiina Eteläaho (vas) ja VS
Coriolanus. Tiina Eteläaho (vas) ja VS

 

 

 

 

 

 

Niin ja kiitos kaikille asianosaisille ikimuistoisista Juice-konserteista. Sekä Kultsan lyhytnäytelmien porukoille, erityisesti kirjoittaja Pilke Lehto-Kavenille siitä, että sain tilaisuuden näytellä kiinan keisaria jutussa joka oli erään all-time mielileffani jatko-osa, tavallaan.

, ,