Kommenttiketjujen tunkiot kuriin please


Some-ympäristö luo näköharhan siitä, että ihmiset olisivat suurin joukoin muuttuneet vastenmielisiksi, vihaa tiukkuviksi pösilöiksi. Aina niitä on ollut, niillä vain ei ole ollut teknisiä mahdollisuuksia möyhätä pystyyn tunkioita kaikkialle. Nyt nämä tunkiot ammottavat levällään meidän kaikkien ihmeteltävänä.

Nyt-liite ja Verkkouutiset ja mtv3 ovat tehneet tervetulleet avaukset ja sulkeneet kommenttiketjunsa ainakin osittain.

Uskoisin eriytymisen vakiintuvan tälläkin saralla, eli moderoimattomat tunkiot saavat jatkossa möyhätä tahollaan, omassa rauhassaan. Laatujulkaisuissa joko ei ole kommentointimahdollisuutta  tai kunnon komposti-sensuuri päällänsä.

Kun pitää valita kahdesta pahasta niin sitten vain pitää – sekin on valinta, ettei tee mitään. Sananvapaus menköön tältä osin.

, ,