Uraputki edistyy


Postproduction-palaveria ja studiosession suunnittelua

Uraputki ja hyvä lääkitys -levyn ensimmäisten neljän kappaleen raakamiksauksien kuuntelua tänään Tipi Tuovisen postproduction -studiossa, Kylmäojan saundisavustamossa. Siitä saa Musiikin Edistämissäätiö kivat demot, joiden ryydittämänä ne rahoittavat liikutuksesta itkeskellen levyäni. Tänään kuuntelussamme ovat Laatupäällikkö, Sanomatalo, Paholainen ja Ankara sukupuoliopetus (pitkä versio).

Ensi lauantaina ja sunnuntaina loput pohjatallennukset Finnvoxilla. Uraputkeen tulee tällä tietoa 11 kappaletta, yllä mainittujen neljän lisäksi Hämähäkki, Terveys tappaa, Punalippu, Outo sähkömies, Musiikki soi, Molemmissa päissä ja Pamppu-Henrikssonin joululaulu. 

Omia uusia videioita odotellessa upotan tähän piristykseksi kivan klassikon Uraputken hengessä.