Teatteri Kultsan loppukevät: Exit, Wappu ja Luolakukat


Teatteri Kultsa

Kevään kolmas ensi-ilta 17.4.2014 on Ilpo Tuomarilan käsikirjoittama, Jorma Hellströmin dramatisoima ja ohjaama EXIT. Näytelmä on yhteiskunnan henkiseen tilaan vakavasti suhtautuva huvinäytelmä. Laulujen ja kuvien säestämä EXIT on mielenkiintoinen sekoitus ajatuksia, identiteettejä, makkaroita ja likaisia alusvaatteita, jotka kaikki ovat osana kartoittamassa sodanjälkeisen sukupolven itsetutkiskelua ja identiteetin rakentamista.

Rooleissa: Tom – Jussi Vehkasalo, Vesa – Petri Peltoniemi, Eero – Mikko Ravantti, Boogie – Riitta Selkälä ja Hella – Kati Hynninen. Musiikista vastaa Ruusuvesi-orkesteri eli Terho Marlo – piano, Olli-Petteri Luomala – kitara ja Reijo Karppinen – rummut.

Esitykset ajalla 17.4. – 23.5.2014, liput 15 euroa ja 13 euroa (alennuksiin oikeutetut). Postituslistalaisille 2 euron alennus lipusta – mainitse ”POSTI 2” lippuvarauksen yhteydessä!

Wapullinen lauluja on musiikillinen ja teatterillinen vapullinen tapahtuma 30.4.2014 klo 19.00 Kirjan Talolla, Kirjatyöntekijänk. 10 B, 00170 Helsinki.

Tapahtumassa esiintyvät laulu- ja soitinyhtye Soleado, kapellimestarinaan Risto Rautee. Laulajat: Kaisla Flood, Mari Kostamo, Noora Nyyssönen ja Jouni Räisänen. Bändissä: Lasse Gabel (rummut), Pasi Kuivalainen (kitara), Esa Lindroos (basso) ja Paula Miettinen (koskettimet). Teatteria tarjoilee Kultsan Fok_it -ryhmä eli sarjakuvastrippejä Marko Jalosen johdolla. Mukana Jouni Puumalainen, Jukka Hurjanen, Pirjo Saariokari, Vesa Salmi, Jari Mattila ja Tuukka Rantanen.

Liput maksavat 20 euroa/kpl ennakkoon varattuna tai ovelta lunastettuna. Halvemmalla pääsee (15 euroa) kun lunastaa lippunsa suoraan teatterilta Exitin esitysiltoina 17.4., 22.4., 25.4. tai 26.4. klo 18.00 – 19.00 välillä ja samallahan voi jäädä katsomaan esitystäkin!

Luolakukkia 14.5. on osa Kallion kulttuuriviikon tapahtumaa. Tällöin Kultsan valtaavat kaikeanlaiset kukkijat mm. HarjaKaisat skiffle-orkesteri, runoilijoita, musikantteja ym. Puffetti auki eli kahvia ja pullaa. Tapahtumasta infotaan tarkemmin lähempänä ajankohtaa.

Nähdään Kultsalla ja oikein aurinkoista kevättä!