Vesa Salmi Trio on syntynyt


Olemme harjoitelleet ja esiintyneet Tipi Tuovisen kanssa nyt pari vuotta: duopaketti alkaa  olla Tipi ”Minäkö muka perfektionisti? Panettelua!” Tuovisenkin mielestä siinä määrin kasassa, että on aika laajentaa. Vesa Salmi duo on siis nyt trio, ja mahdollisesti (kahden vuoden päästä? Häh?) laajentuu jonkunnimiseksi bändiksi.

Vesa Salmi trion uusin jäsen on nimeltään Harri Nyman, ammattimies ja kitaristi, joka tekee messeviä sävellyksiä. Odotettavissa on biisejä, jotka hän on säveltänyt ja minä sanoittanut. Harri on vaikuttanut aiemmin mm. Aknestik– ja Stalker -nimisissä yhtyeissä.

Ryhdymme siis tekemään pop-biisejä, jotka kuulostavat siltä kuin ne olisi sanoittanut Pjotr Kropotkinin ja Emma Goldmanin tuotantoon perehtynyt Gösta Sundqvistin ja Sleepy Sleepersin ristisiitos, joka osaa ulkoa Underground rock -klassikkolevyn.

Seuraavan levyn biisit alkavat olla kasassa. Julkaisuajankohdasta ei ole vielä tietoa, nimi tulee olemaan Uraputki ja hyvä lääkitys. Sen biisejä soitamme jo keikoilla – niitä ovat mm. Hämähäkki, Sanomatalo, Outo sähkömies, Outo punalippu liehuu, Laatupäällikkö ja Paholainen.

Lisäksi tekeillä on joululaulu, joka valmistunee muutaman viikon sisällä. Sen nimi on Pamppu-Henrikssonin joululaulu.